Om oss

  12079489_1188336231181997_8700503111269623807_n

  Företaget

  Nouveau Contour grundades 1993 och är idag Europas största marknadsledande företag inom digital permanent kosmetik och har snabbt blivit den ledande leverantören av innovativa kosmetiska utrustningar. Alla produkter genomgår noggranna tester för att uppfylla stränga säkerhetskrav och garanterar högsta kvalitet. Ester har även över 20 års erfarenhet av håltagning. OBS! Just nu gör hon endast håltagning och ingen permanent makeup.

  Permanent kosmetik terapeuter är utbildade i att inplantera pigment i kundens dermis med mycket fina nålar och hållare i en modul, som kontrolleras av en specialiserad digital enhet. Nouveau Contour erbjuder tekniker högsta kvalitet på pigment, toppmoderna nålar, handenhet och digitala maskiner för att skapa och framhäva eyeliner, bryn och läppar. Kamouflage av ärr, efter bröstrekonstruktion och andra olika typer av hudpigmenteringar.

  Ester Hemström

  Ester Hemström är utbildad Permanent Makeup Artist hos Nouveau Contour Sverige och jobbar med professionell micropigmentering.

  För mig är permanent makeup inte bara något som jag gör extra. Jag brinner för att få arbeta med människor, ha förståelse för hur dom ser sig själva, att lyfta fram deras drag och hjälpa dom som inget har.

  Det är inte “bara att göra en snygg liner” enligt någon regelbok, centimetrar hit eller vinklar dit. Det är en konst i sig att kunna se en person, ett ansikte, en helhet, och utifrån det skräddarsy och ta fram de färger och former som på allra bästa sätt framhäver och förstärker dennes unika skönhet.

  Konstnärligheten, känslan för färg och form är något man måste ha i ”blodet” och det är tyvärr ingenting man kan lära sig på en kurs.

  Permanent make up är helt fantastiskt när det görs på rätt sätt. Det är otroligt praktiskt och bekvämt, spar både tid och energi. Men framförallt, känslan av att känna sig fin och se lite piggare ut när man vaknar är obeskrivlig!

  Permanent make är konst!

  Ester

  61pHLyNAnML._SL1200_